Reparatie / onderhoud

Onze historie als eerste Nederlandse klokkenfabriek in ’t Gooi staat borg voor hooggekwalificeerd vakmanschap als het gaat om onderhoud of reparatie van uw klok. Of het nu gaat om een kapitale Engelse carillonklok of een eenvoudig slingeruurwerk, onze gecertificeerde vakmensen hebben elk onderdeeltje van elk denkbare klok al vele malen onder handen gehad.

Is uw klok stuk, of toe aan een onderhoudsbeurt of zijn er mankementen, neem dan contact met ons op. Ook als u denkt dat het “te laat” is. Juist omdat wij klokkenbouwers zijn kunnen we elke uitdaging aan.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer :  035 621 7689

 

Showroom

Een kwaliteitsklok koopt u niet elke dag. Het loont de moeite om aan het selecteren van de juiste klok veel aandacht te besteden. Zeker als het om de meer stijlvolle klasse gaat, om een klok die wellicht voor zéér lange tijd in uw familie blijft. Een klok moet u zien en aanraken, moet passen bij de stijl van uw huis en de kleuren van uw inrichting.

Verschuren Klokken heeft honderden klokken in huis en er is altijd verse koffie of thee en nog belangrijker … er is altijd een klokkendeskundige die u alles over de klokken kan vertellen.

 

Restauratie

U bent bij ons van harte welkom als uw klok aan restauratie toe is. Een wijzerplaat die opgefrist dient te worden of een beschadigde kast die herstel nodig heeft ? Een kostbaar erfstuk dat al generaties in de familie is, of klokken met emotionele waarde ? Misschien heeft u een oude klok op zolder  en u wilt er weer nieuw leven inblazen ? Allemaal leuke uitdagingen die ons werk boeiend maken.

 

Reparatie / onderhoud

Onze historie als eerste Nederlandse klokkenfabriek in ’t Gooi staat borg voor hooggekwalificeerd vakmanschap als het gaat om onderhoud of reparatie van uw klok. Of het nu gaat om een kapitale staand klok of een eenvoudig slingeruurwerk, onze gecertificeerde vakmensen hebben elk onderdeeltje van elke denkbare klok al vele malen onder handen gehad.

Is uw klok stuk of toe aan een onderhoudsbeurt ? Neem dan contact met ons op.