Kom kijken in onze gezellige showroom!

Verschuren Klokken heeft een grote en bijzondere collectie klokken in huis. Onze collectie omvat honderden klokken, van antiek tot hypermodern. Zo hebben wij tientallen regulateurs in vele verschillende uitvoeringen. Staande Klokken; passend bij een klassieke of juist hypermoderne inrichting. Tafelklokken en Pendules; van stijlvolle eenvoud tot ware kunstobjecten.

Quartz Klokken; eigentijds en onderscheidend. Barometers; voor de meest betrouwbare weer aanduiding in uw directe omgeving. Koekoeksklokken; met handmatig uitgevoerd houtsnijwerk of juist heel modern. sierlijk uitgevoerde Friese Klokken; met fraai beschilderde wijzerplaten die meestal een pittoresk Hollands landschap vertonen. Comtoise Klokken; prachtige Frans-Zwitserse uurwerken vormgegeven met veel details. Vele soorten wekkers enz. enz. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom !

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 18.00 uur.  

Op zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur.

 

Regulateurs

Astrolabia

Moderne klokken

Tafelklokken

Quartzklokken met slinger

Barometers

Quartz klokken

Koekoeksklokken

Staande klokken

Klassieke Klokken

Scheepsklokken

Antieke klokken

Wekkers

Rijtuigklokken

Zandlopers

U bent van harte welkom

Verschuren Klokken heeft honderden klokken in huis en er is altijd verse koffie of thee en nog belangrijker … er is altijd een klokkendeskundige die u alles over de klokken kan vertellen.

Oog voor kwaliteit

Een kwaliteitsklok koopt u niet elke dag. Het loont de moeite om aan het selecteren van de juiste klok veel aandacht te besteden. Zeker als het om de meer stijlvolle klasse gaat, om een klok die wellicht voor zéér lange tijd in uw familie blijft. Een klok moet u zien en aanraken, moet passen bij de stijl van uw huis en de kleuren van uw inrichting.

 

Alle stijlen in huis

Bij Verschuren Klokken heeft u een ruime keuze uit alle denkbare stijlen. Een antieke Franse pendule, een klassieke regulateur of een moderne kwartsklok. Wij hebben het in huis of wij regelen het voor u.