Grote collectie klokken in voorraad.   Kom kijken in onze gezellige showroom!

Verschuren Klokken heeft een bijzondere collectie klokken in huis. Zo hebben wij sierlijk uitgevoerde Friese Klokken; met fraai beschilderde wijzerplaten die meestal een pittoresk Hollands (Fries) landschap vertonen. Comtoise Klokken ; prachtige Frans-Zwitserse uurwerken vormgegeven met veel details. Modern design klokken ; moderne klokken met een klassieke touch. Staande Klokken; passend bij een klassieke of juist hypermoderne inrichting. Tafelklokken en Pendules; van stijlvolle eenvoud tot ware kunstobjecten. Quartz Klokken ; eigentijds en onderscheidend. Barometers ; voor de meest betrouwbare weers-aanduiding in uw directe omgeving. Koekoeksklokken ; met handmatig uitgevoerd houtsnijwerk. We kunnen u er alles over vertellen in onze showroom.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 18.00 uur.         Op zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur.


ANTIEKE KLOKKEN

ASTROLABIA

BAROMETERS

COMTOISE KLOKKEN

FRIESE KLOKKEN

KLASSIEKE KLOKKEN

KOEKOEKSKLOKKEN

MODERNE KLOKKEN

QUARTZ KLOKKEN

QUARTZ KLOKKEN MET SLINGER

REGULATEURS

RIJTUIGKLOKKEN

SCHEEPSKLOKKEN

STAANDE KLOKKEN

TAFELKLOKKEN/PENDULES

WEKKERS

U bent van harte welkom

Verschuren Klokken heeft honderden klokken in huis en er is altijd verse koffie of thee en nog belangrijker … er is altijd een klokkendeskundige die u alles over de klokken kan vertellen.

Oog voor kwaliteit

Een kwaliteitsklok koopt u niet elke dag. Het loont de moeite om aan het selecteren van de juiste klok veel aandacht te besteden. Zeker als het om de meer stijlvolle klasse gaat, om een klok die wellicht voor zéér lange tijd in uw familie blijft. Een klok moet u zien en aanraken, moet passen bij de stijl van uw huis en de kleuren van uw inrichting.

 

 

Alle stijlen in huis

Bij verschuren Klokken heeft u een ruime keuze uit alle denkbare stijlen. Een antieke franse pendule, een klassieke regulateur of een moderne quartzklok. Wij hebben het in huis of wij regelen het voor u.