Het water op ? Een scheepsklok hoort erbij !

Meer informatie

Moderne verchroomde scheepsklok. Een boot kan niet zonder !

Meer informatie

Kieninger 2512-42-02

Meer informatie

NIEUW IN ONZE WINKEL :

AMS 2725

Meer informatie

Hermle 70996-740761

Meer informatie

AMS 7472

Meer informatie

NIEUW IN ONZE WINKEL :

AMS 7246

Meer informatie

AMS 5518

Meer informatie

Franse Empire Vaaspendule

Verguld brons.         Circa 1810

Over Verschuren Klokken

Verschuren Klokken begon 50 jaar geleden als Klokkenfabriek. Sinds 1973 legt onze speciaalzaak zich toe op de verkoop van de mooiste klokken en reparatie en restauratie van klokken.

Showroom

Een kwaliteitsklok koopt u niet elke dag. Het loont de moeite om aan het selecteren van de juiste klok veel aandacht te besteden. Zeker als het om de meer stijlvolle klasse gaat, om een klok die wellicht voor zéér lange tijd in uw familie blijft. Een klok moet u zien en moet passen bij de stijl van uw huis en de kleuren van uw inrichting.

Verschuren Klokken heeft honderden klokken in huis, pendules, wandklokken, regulateurs, staande klokken, koekoeksklokken, moderne klokken, antieke klokken enz. enz. Er is altijd verse koffie of thee en nog belangrijker … er is altijd een klokkendeskundige die u alles over de klokken kan vertellen.

 

Restauratie

U bent bij ons van harte welkom als uw klok aan restauratie toe is. Een wijzerplaat die opgefrist dient te worden of een beschadigde kast die herstel nodig heeft ? Een kostbaar erfstuk dat al generaties in de familie is, of klokken met emotionele waarde ? Misschien heeft u een oude klok op zolder  en u wilt er weer nieuw leven inblazen ? Allemaal leuke uitdagingen die ons werk boeiend maken.

 

Reparatie / onderhoud

Onze historie als eerste Nederlandse klokkenfabriek in ’t Gooi staat borg voor hooggekwalificeerd vakmanschap als het gaat om onderhoud of reparatie van uw klok. Of het nu gaat om een kapitale Engelse staande klok of een eenvoudig slingeruurwerk, onze gecertificeerde vakmensen hebben elk onderdeel van elke denkbare klok al vele malen onder handen gehad.

Is uw klok stuk, of toe aan een onderhoudsbeurt of zijn er mankementen, neem dan contact met ons op. Ook als u denkt dat het “te laat” is. Wij kunnen elke uitdaging aan !

 

HERMLE 100 JAAR !

Vanwege het 100 jarig bestaan van Hermle Klokken wordt deze, wereldwijd gelimiteerde oplage van 99 stuks uitgegeven. Vanaf aanstaande juli worden de exemplaren geleverd.
U kunt bij Verschuren Klokken inschrijven op deze unieke klok.

Heldere lijnen en Symmetrie bepalen het ontwerp van deze moderne tafelklok, afgewerkt in zijde mat zwarte lak. De ruiten van kristal glas geven een goed beeld op het klassieke Hermle 352, verchroomde uurwerk, met automatische nachtstand. De Westminster melodie wordt op 4 bellen gespeeld. Het maakt deze klok tot een pronkstuk in uw huis.
De maten van deze klok zijn: H:30 B:23 D:21 cm

Prijs : € 1980,–

U kunt zich hieronder inschrijven voor deze klok.