TIP VOOR VADERDAG :

Tacs Automatic Twin lens Watch

 Origineel en tijdloos vormgegeven horloge in staal of doublé uitvoering. Geïnspireerd op de beroemde Rolleiflex camera die in 1929 werd geïntroduceerd. Deze ” Special Edition Collectors box “ is een uniek en persoonlijk cadeau voor Vaderdag.

 ” Special Edition Collectors Box “

NIEUW IN ONZE WINKEL :

Antieke Friese Kortstaartklok

Bijzondere Friese kortstaartklok in eiken kast. Gedateerd op de wijzerplaat: 1798. Deze klok verkeert in uitstekende originele staat.   Het anker bevindt zich onder de bovenplaat, hetgeen ken- merkend is voor een kortstaart uit de plaats Grou.    Het eendaags uurwerk heeft een half-uurslag op een, tevens gesigneerde en gedateerde ( 1785 ) bel en een wekkermechaniek. Deze bijzondere klok is voorzien van een scheepjesmechaniek met 3 koopvaardijschepen en zeemeerminnen.     De polychroom beschilderde wijzerplaat heeft Romeinse cijfers en op de vergulde ondergrond bevinden zich in de hoeken afbeeldingen van de vier jaargetijden.   Het centrum van de wijzerplaat is beschilderd met rozen en de aanduiding ” Amsterdam “.   Op de getoogde kap staan drie zogenaamde ” tollen “.    De slingerkast is versierd met een verguld loden afbeelding van vadertje Tijd.

maten:  H:113cm   B:36cm   D:23 cm.

Hermle 71003-L10341

Meer informatie

Hermle 71002-360141

Meer informatie

AMS 7303

Meer informatie

AMS 5271

Meer informatie

Het water op ? Een scheepsklok hoort erbij ! Mechanische klok met 8 daags uurwerk. De klok slaat glazen.

Meer informatie

Moderne verchroomde scheepsklok. Een boot kan niet zonder ! Mechanische klok met 8 daags uurwerk. De klok slaat glazen.    Meer informatie

Extra grote quartz wandklok.             Diameter 80 cm.

Meer informatie

Nieuw bij Verschuren Klokken:  AMS 5014/4 ( midden eiken ).

Tevens verkrijgbaar: AMS 5014/1 ( noten )

en AMS 5014/9 ( kersen ).

 

Nieuw : Hermle Tafelklok in kersen uitvoering.

HERMLE 100 JAAR !

Vanwege het 100 jarig bestaan van Hermle Klokken wordt deze, wereldwijd gelimiteerde oplage van 99 stuks uitgegeven. Vanaf aanstaande juli worden de exemplaren geleverd.
U kunt bij Verschuren Klokken inschrijven op deze unieke klok.

Heldere lijnen en Symmetrie bepalen het ontwerp van deze moderne tafelklok, afgewerkt in zijde mat zwarte lak. De ruiten van kristal glas geven een goed beeld op het klassieke Hermle 352, verchroomde uurwerk, met automatische nachtstand. De Westminster melodie wordt op 4 bellen gespeeld. Het maakt deze klok tot een pronkstuk in uw huis.
De maten van deze klok zijn: H:30 B:23 D:21 cm

Prijs : € 1980,–

U kunt zich hieronder inschrijven voor deze klok.

Over Verschuren Klokken

Verschuren Klokken begon 50 jaar geleden als Klokkenfabriek. Sinds 1973 legt onze speciaalzaak zich toe op de verkoop van de mooiste klokken en reparatie en restauratie van klokken.

Showroom

Een kwaliteitsklok koopt u niet elke dag. Het loont de moeite om aan het selecteren van de juiste klok veel aandacht te besteden. Zeker als het om de meer stijlvolle klasse gaat, om een klok die wellicht voor zéér lange tijd in uw familie blijft. Een klok moet u zien en moet passen bij de stijl van uw huis en de kleuren van uw inrichting.

Verschuren Klokken heeft honderden klokken in huis, pendules, wandklokken, regulateurs, staande klokken, koekoeksklokken, moderne klokken, antieke klokken enz. enz. Er is altijd verse koffie of thee en nog belangrijker … er is altijd een klokkendeskundige die u alles over de klokken kan vertellen.

 

Restauratie

U bent bij ons van harte welkom als uw klok aan restauratie toe is. Een wijzerplaat die opgefrist dient te worden of een beschadigde kast die herstel nodig heeft ? Een kostbaar erfstuk dat al generaties in de familie is, of klokken met emotionele waarde ? Misschien heeft u een oude klok op zolder  en u wilt er weer nieuw leven inblazen ? Allemaal leuke uitdagingen die ons werk boeiend maken.

 

Reparatie / onderhoud

Onze historie als eerste Nederlandse klokkenfabriek in ’t Gooi staat borg voor hooggekwalificeerd vakmanschap als het gaat om onderhoud of reparatie van uw klok. Of het nu gaat om een kapitale Engelse staande klok of een eenvoudig slingeruurwerk, onze gecertificeerde vakmensen hebben elk onderdeel van elke denkbare klok al vele malen onder handen gehad.

Is uw klok stuk, of toe aan een onderhoudsbeurt of zijn er mankementen, neem dan contact met ons op. Ook als u denkt dat het “te laat” is. Wij kunnen elke uitdaging aan !